Pàgines

diumenge, 8 de gener del 2017

Les cases del nucli de Xaló. Xaló. La Marina Alta.

 Les cases del nucli de Xaló. Xaló. La Marina Alta.
 En el nostre recorregut per dintre de Xaló fent el Camí a  l'etapa de Benissa a Xaló el 16-4-16 un dels moments més rellevants va ser la volta pel nucli antic de Xaló.
 Com en una pel·lícula de por.
 Va ser estrany, misteriós, en un moment del recorregut  hi havia una casa oberta prou luxosa i des de dintre ens van convidar a entrar, a veure la casa,  era una casa gran  amb un pati interior, molt ben conservada,  ens van convidar a menjar i beure,  i vam pujar a veure la casa, de moment era estrany i pensava que en un moment tancarien la porta i  quedaríem segrestats per sempre més.
 Però quan se'm van posar els pels de carn gallina va ser quan ens van convidar a pujar dalt de tot i  en obrir la porta hi havia tota una sala, com un museu d'objectes esgarrifosos que no vull detallar ací, però se'm va gravar a la ment, tampoc vaig fer fotografies d'aquella sala.
 El grup de gent estava hipnotitzat amb la casa i  la parada de pastes i begudes, i sales engalanades, i les explicacions dels amos, i veia que ens costava seguir el dia  i eixir de la casa. Semblava que estàvem en una pel·lícula, i havíem caigut en una casa encantada. Finalment vam sortir tots i totes de la casa i vam seguir la visita per Xaló.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada