Pàgines

dilluns, 3 d’agost del 2015

La Taverna de la Serp. Sagunt. El Camp de Morvedre.

 La Taverna de la Serp. Sagunt. El Camp de Morvedre.


 Amb la llegenda de la serp pren nom la Taverna de la serp que hi ha vora el teatre romà.
 Conta la llegenda  que prop de l' alqueria de l'aigua fresca i en aquest mateix camí li va mossegar a un important general  romà una serp i  que Hercules va alçar una torre del castell en el seu nom.

 En aquesta taverna vaig dinar en la meua primera caminada aquell 6-12-14 tot fent El Camí cap a Sagunt mentre esperava a David García que m'esplicara més coses sobre el castell, i va ser tot un luxe de menjar i d'atenció, d'ambient i de plaer, un lloc únic per iniciar l'entrada en el món romà del teatre i del castell, on tenen cura de fins el darrer detall, amb un ambient arrelat a la comarca i àpats suculets  de la terreta que val la pena provar, i on la nostra llengua és viva i hi tenen cura, tant en l'atenció com en la música. Un conjunt de sensacions per mi inoblidables, i a més no és car!. Vos el recomane!!



La segona experiència a la taverna de la Serp va ser a les darreries de maig fent el recorregut urbà de Sagunt, crec que la Taverna de la Serp és de parada obligatòria si feu el Camí per Morvedre.
 En aquesta caminada anàvem Graeme, David, Encarna i jo, vàrem fer la paradeta a mig camí a la Taverna amb un bon esmorzar per recuperar forces per seguir el Camí de Morvedre.
Com agraïm una carta que no discrimine la nostra llengua, que moltes vegades és difícil de trobar, però a la taverna de la serp la trobareu.
Un bon esmorzar per recuperar forces



La seua ubicació sobre el mapa i l'itinerari d'El Camí és al punt 19


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada